Encycliek "Quadragesimo Anno" over het herstel der sociale orde en haar vervolmaking volgens de wet van het Evangelie - Paus Pius XI; Van Lieshout, J. ([S.l.] : De Tijd, 1931)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure