De bedrijvigheid van den Bond der Belgische Steden en Gemeenten : congres 25 en 26 mei 1935. - Vinck, Emile (Brussel : Bond der Belgische Steden en Gemeenten, 1935)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure