Vrouwen in mannenkleren : de geschiedenis van een tegendraadse traditie - Europa 1500-1800 - Dekker, Rudolf; van de Pol, Lotte (Amsterdam : Wereldbibliotheek, 1991)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie