Exposé de la situation des artistes lyriques et dramatiques de langue française de Belgique à l' étranger : tentoonstelling van de toestand der Belgische dramatische en lyrische kunstenaars van Fransche taal in het vreemd. (Bruxelles : Scripta, 1933)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Frans
Brochure