Over Vlaamsch Hooger Diergeneeskundig onderwijs. - Daels, Frans (Gent : Commissie voor Vlaamsch Diergeneeskundig Onderwijs, 1933)
Bibliotheek E. Anseele
Overdruk uit : Vlaamsch Geneeskundig Tijdschrift 1933
Nederlands
Brochure