De economische waarden van West-Vlaanderen : 1. de landbouw : les valeurs économiques de la Flandre Occidentale : 1.l'agriculture. - Baels, Henri (Brugge : Provincieraad van West-Vlaanderen, 1934)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Frans
Brochure