In wit uniform vechten tegen hetero-uniformiteit : een lesbiese blik op het doorbreken van hetero-normen in de gezondheidszorg - Plompen, Dieneke; Instituut voor Voortgezet Agogisch Beroepsonderwijs (IVABO) (Amsterdam : IVABO, 1981)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure