Redevoering in de Algemeene Vergadering van 29 december 1936 : Assemblée Générale du 29 décembre 1936 : discours. - Jussiant, J. (Antwerpen : Kamer van Koophandel, 1936)
Bibliotheek E. Anseele
Kop aan staart : Discours à l' Assemblée générale
Nederlands
Frans
Brochure