De akseptatie voorbij : een nieuwe visie op de voortgaande bezinning over kerk en homoseksualiteit. (Voorburg : Protestantse stichting tot bevordering van het bibliotheekwezen en de lectuurvoorlichting in Nederland, 1989)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie