Pretest van een homo-/Aids-folder en een analyse van een onderzoekspopulatie - Waldhober, Quita; van Weelden, Ben (Amsterdam : Universiteit van Amsterdam, 1989)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure