Verslag van de enquête over de mogelijkheid tot geïntegreerd dansen in bardancings en dansinstituten in de provincie Utrecht en in het Gooi. (Utrecht : COC, 1976)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure