Rapport over gebruik van schriftgegevens bij vragen rondom homofilie van deputaten kerk en theologie. (Bentheim : Generale synode van de Gereformeerde Kerken in Nederland, 1982)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure