Zing mee! Strijd mee! 10 strijdliederen [Bladmuziek].
Deze brochure bevat volgende liederen
Broeders, verheft u ter vrijheid!
Solidariteitslied
De gedachten zijn vrij
Kameraadschapslied
Pionierslied
Socialistenmarsch
Uit der dagen grauwe zorgen
De jonge garde
Mariannelied
De Internationale
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen; strijdliederen