Verslag van de werkzaamheden der Centrale Commissie tot behartiging van de belangen der naar Nederland uitgeweken vluchtelingen : 1914-1919. ('s-Gravenhage : Centrale Commissie, 1919)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Monografie