Emanciperen kunnen ook homoseksuelen niet alleen : een onderzoek naar mogelijkheden tot homospecifiek beleid in Nederlandse gemeenten - Schuyf, Judith (Amsterdam : Schorer, 2003)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure
Keywords: emancipatie; homoseksualiteit; Nederland