Belgische Boerenbond : dienstjaar 1920 : verslag in beknopte vorm voorgedragen op de Algemeene Vergadering van 16 Mei 1921 te Leuven. - Luytgaerens, S. Th. H.; Belgische Boerenbond (Leuven : Wouters-Ickx, 1921)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Monografie