Congresboek vijfde jaarmarkt lesbische en homostudies - Sengers, Wijnand (Rotterdam : Erasmus Universiteit, 1986)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie
Keywords: congressen; homoseksualiteit; lesbische vrouwen