Pauselijke documenten betreffende het sociale vraagstuk. - Aengenent, J.D.J.; Centraal Bureau der Katholiek Sociale Actie (Utrecht : Boekdrukkerij en Uitgevers-Maatschappij der R.K. Arbeidersbeweging, 1923)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Monografie