Het vaderland : leesboek voor lagere en middelbare scholen. - Anseele, A.; Van Herrewege, G. (Gent : Vanderpoorten, 1922)
Bibliotheek E. Anseele
Deze publicatie bevat volgende liederen en gedichten
De schildwacht een den IJzer - blz 30
De smeden - blz 36
De kruisen - blz 39
's Lands onafhankelijkheid - blz 76
Oud moedertje - blz 82
De Belgische vlag - blz 88
De Brabançonne - blz 92
Eendracht maakt macht - blz 94
De zee - blz 105
Het koren - blz 113
Het woud - blz 141
O lieve Scheldestad - blz 157
Aan het Belfort - blz 174
Aan de nagedachtenis van H. Conscience - blz 203
Nederlands
Monografie
Keywords: liederen; poëzie