Oeuvre Nationale des Orphelins de la Guerre : rapport sur l'activité de l'oeuvre pendant le période 1925-1929 : Nationaal Werk voor Oorlogsweezen : verslag 1925-1929. - Oeuvre Nationale des Orphelins de la Guerre; Nationaal Werk voor Oorlogsweezen (Bruxelles : Office de Publicité, 1931)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands versie : kop aan staart
Frans
Nederlands
Brochure