Oeuvre Nationale des Orphelins de Guerre : rapport sur l'activité de l'oeuvre pendant l'année 1923 : Nationaal Werk voor Oorlogsweezen : verslag 1923. - Oeuvre Nationale des Orphelins de la Guerre; Nationaal Werk voor Oorlogsweezen (Bruxelles : Office de Publicité, 1924)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlandse versie, kop aan staart
Frans
Nederlands
Monografie