Onbegrepen intimiteiten : poging tot pastorale zelfhulp van de werkgroep seksuele minderheden van de Pauluskerk te Rotterdam - Visser, Hans (Rotterdam : Stichting Kerkelijk Sociale Arbeid, 1996)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie