Het roze ritme [Bladmuziek] : de homo strijdliederenbundel - van Maaren, Peter; Goorden, Paul; Veenker, Winfried (Groningen, 1985)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Deze brochure bevat volgende liederen
Het roze keuze lied
Manolito
Gay Funk
Het gat in de markt
Mensen, noem elkaar maar mietje
De heer is mijn minnaar
Allure lied
Lilly Marleen
Klein, klein kleutertje
Meindert leerling gospel
Roze was hun kleur
Slaap kindje slaap
Homo-lied van de Sirenes
Type-isch lesbisch
Isabelle
Rocky
Glad to be gay
Vader Jacob
Eo weg uit Nederland
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen; partituren; strijdliederen