Instructie Donum vitae met de brief over de pastorale zorg voor homoseksuelen. - Congregatie voor de geloofsleer (Leusden : Stichting Ark, 1987)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
90-71328-14-7
Nederlands
Brochure