Handelingen van het 2de congres van den Katholieken Vlaamschen Landsbond gehouden te Hasselt op 15 en 16 mei 1921. - Katholieke Vlaamsche Landsbond (Brussel : De Standaard, 1921)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure