Wereldverbond der diamantbewerkers : 5de congres te Londen juli 1920 : voorstellen, verslagen. - Wereldverbond van Diamantbewerkers (Antwerpen : Excelsior, 1920)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure