Groot-Gent : beknopt overzicht der werkzaamheden van de Lokale Commissie tot hulp en onderstand aan opgeëischten gedurende de duitsche bezetting : Grand-Gand résumé succint des travaux de la Commission locale de secours et d'assistance aux réquisitionnés pendant l'occupation allemande. - Bernaert, J.; Heynderyckx, C. (Gent : Lokale commissie tot hulp en onderstand aan opgeëischten, 1919)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Frans
Brochure