Uitbreiding der zeevaartinrichtingen langsheen het Kanaal van Terneuzen : vertoog ter verdediging van het standpunt van Gent = Extension des installations maritimes le long du Canal de Terneuzen - van de Putte, Luc; Siffer, Alfons (Gent : Volksdrukkerij, 1925)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Frans
Brochure