Literatuurlijst : geloof, kerk, homoseksualiteit - van Diepen, Ina; Nederlandse Vereniging tot Integratie van Homoseksualiteit COC; Kroes, Evert Mazurel (Amsterdam : NVIH, 1988)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure