Christendom en socialisme : verslag van een openbaar debat ... op maandag 8 februari 1926, te Breda. - Horreus de Haas, G.; Verschuur, T.J. (S.l. : SDAP Noordbrabant, 1926)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure