Stéphanie : drame en cinq actes en vers, avec un prologue et divisé en sept tableaux - De Coster, Charles; Huysmans, Camille (Bruxelles : L' Eglantine, 1927)
Bibliotheek Camille Huysmans
Voor het eerst uitgegeven n.a.v. de 100ste verjaardag van Charles De Coster
Frans
Monografie