Na den storm : openingsrede gewone zittijd van 1919 = Après la tourmente : discours d' ouverture de la session ordinaire de 1919. - Janssens de Bisthoven, A.; Provinicie West-Vlaanderen (Brugge : Geuens, 1919)
Bibliotheek E. Anseele
Dedicator: Janssens de Bisthoven, M., dedicatee: Anseele, Edward (sr.)
Nederlands
Frans
Brochure