Holebi's in de kijker : beeldvorming van homo's, lesbiennes en biseksuelen in de media - Bogaerts, Nico; Federatie Werkgroepen Homoseksualiteit (FWH); Van Alsenoy, Isha (Gent : FWH, 1999)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure