Round Table Conference "Germany's Thirty Years' War", 18th December 1942 in London. (Londen : Hutchinson & Co., 1942)
Bevat teksten van Camille Huysmans, als vice-voorzitter van de conferentie
Bibliotheek Camille Huysmans
Engels
Monografie
Keywords: Wereldoorlog 2