Gollancz in German wonderland - Geyer, Curt; Loeb, Walter (Londen : Hutchinson & Co., 1942)
Bibliotheek Camille Huysmans
Engels
Brochure
Keywords: Weimarrepubliek; politieke geschiedenis; Verdrag van Versailles; Duitsland