The case of Dr. Bruening - Menne, Bernhard (London New York Melbourne : Hutchinson & Co., 1942)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Menne, Bernhard, dedicatee: Huysmans, Camille
Engels
Monografie
Keywords: politieke geschiedenis; militarisme; Wereldoorlog 2; Duitsland