Tweeërlei maat : kritische beschouwingen naar aanleiding van het nieuw voorgestelde artikel 248bis Wetboek van Strafrecht in het den 16 sept. 1910 gewijzigde wetsontwerp tot bestrijding van zedeloosheid. - Schorer, J.A. ('s-Gravenhage : Belinfante, 1911)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure