De ondraaglijke lichtheid van de homoseksuele verleiding : een verkenning van het discours omtrent artikel 372 bis van het Strafrecht in de Belgische juridische tijdschriften - Scheltiens, Vincent (Antwerpen : Universiteit Antwerpen, 2008)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Bachelorscriptie, UA
Nederlands
Scriptie