Concerten De Werker. Jubileum-album ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan 1925 - april - 1930. - Concerten De Werker (Antwerpen : Excelsior, 1930)
Bibliotheek Camille Huysmans
Vereniging zonder winstgevend doel voor kunstontwikkeling, gesticht te Antwerpen op 15 april 1925. Orkestleider: Karel Walpot
Nederlands
Brochure
Keywords: Antwerpen