L' extension de la ville de Gand et de son port devant le Parlement = Uitbreiding van Gent en hare haven voor het Parlement. (Gand : Volksdrukkerij, 1927)
Bibliotheek E. Anseele
Extr. du Bulletin communal 1927; 5
Frans
Nederlands
Brochure