Toelichting bij het wetsvoorstel tot verleening van Bestuurlijke Amnestie, ingediend bij de Kamer der Volksvertegenwoordigers op 3 december 1924 - Blavier, Em. (Antwerpen : Van Cleemput, 1924)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure