Practische leidraad in de Belgische wetgeving over de levensmiddelen. - Vande Velde, A.J.J.; De Bruyker, Christ (Gent : Volksdrukkerij, 1927)
Bibliotheek E. Anseele
Overdruk uit de Verslagen en mededeelingen der Koninklijke Vlaamsche Academie; 1927, 1119-1156
Nederlands
Brochure