Sociaal-demokratische liederen en gedichten [Bladmuziek] : vierde bundel. - Belgische Socialistische Werkliedenpartij Gent (Gent : De Witte, C., 1886)
Deze bundel bevat volgende liederen
Zij zullen hem niet hebben...
Het kanailje
Wie en wat wij zijn
De zondebok
Het lied van de werkman
Zonder werk
Volkslied
Op werkers Op! Stemrecht-marche
Voor stemrecht : Belgen op!
Naar Brussel!
Het stemrecht voor elkeen
Liberaal en katholiek
Lied der Congoleezen : in de toekomst
Aan de soldaten
La Marseillaise
De Carmagnole
La Carmagnole
L'Avenier des travailleurs
Losbladig
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen; sociaaldemocratie