Volkshuis " In de Rode Verleiding" [Bladmuziek] : socialistische liederenbundel. (Gent : Amsab, 1985)
Deze bundel bevat volgende liederen
Werkmanskind
Oorogsindustriëlen
Het kanailjelied
Mariannelied
ABVV-mars
Solidariteitslied
Internationale
L' Internationale
Ter gelegenheid van Liederenavond St. Pietersabdij, 15 mei 1985, ingericht door AMSAB i.s.m. Fonds Leo Magits : losbladig
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen; socialisme