Het is maar hoe je het bekijkt : een onderzoek naar identiteit en subcultuur bij lesbische vrouwen uit groep 7152 - Schreurs, Karlein (Utrecht : Homostudies, 1986)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie