Wet en werkelijkheid : literatuuuronderzoek naar de voorwaarden waaronder een Wet Gelijke Behandeling optimaal kan functioneren - Hoogma, Marianne (Utrecht : Homostudies, 1984)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie