Gelijk krijgen is de kunst : een onderzoek naar het functioneren van commissies gelijke behandeling in verschillende landen - van Ginhoven, Ans; Hoogma, Marianne (Utrecht : Homostudies, 1985)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie