Lloyd Royal Belge : objectieve studie over den toestand dezer maatschappij : voordracht gegeven te Antwerpen in maart 1923. - Dens, Leo (Antwerpen : LLoyd Royal Belge, 1923)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure