Verwezenlijkingen 1961 - 1965 - Anseele (jr.), Edward; Ministerie van Posterijen, Telegrafie en Telefonie (Ministerie van Posterijen, Telegrafie en Telefonie, 1965)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure