De amnestie van Compiègne - Jonckx, A. (Den Haag : Internationaal Amnestie-Comité, 1927)
Bibliotheek Camille Huysmans
Overdruk uit : Jong Dietschland, 13 en 20 mei, 15 en 22 juli 1927
Nederlands
Brochure
Keywords: activisme; Wereldoorlog 1